tirsdag 27. desember 2011

Her har de flyttet ut på stua. Litt bedre plass og andre lyder&bevegelse å venne seg til.

Turen til Hamar i julen gikk strålende! Først fikk de mat, hadde en lang lekestund, drikke hos Didi, alle gjorde fra seg på aviser, og når de begynte å bli søvnige hadde jeg dem i kasse på fanget i varm bil, og så dro vi. Det var en del piping på turen oppover, men bare en av gangen og da fikk den ene komme ut og se seg rundt, sitte litt på et fang og ble strøket på til han/hun roet seg. De siste ti minuttene sov de alle. Dagen etter på vei ned var det mye lettere. Eneste gangen de pep var da vi stoppet for å fylle bensin. Andre juledag kjørte vi tilsammen 45 min., ikke en lyd! Ingen av dem har blitt bilsyke, og hvis man fortsetter å kjøre jevnlig med dem vil de neppe bli det som voksne heller.Mor med "doggy-bag"...

Andre juledag hilste de på tre andre, voksne italienere, Didis søster, niese og sønn i Oslo. Det gikk kjempefint, de voksne var nesten mer nysgjerrige enn valpene. De bare løp rundt og lekte og utforsket som de pleier. Tror de er klare for en spaniel på besøk snart.

 Matvraket Joey spiser til og med ormekur uten pause!


Jack prøver yoga.


<3

Eller kan man nevne at spesiellt jentene er blitt veldig gode på å finne avisen når de må gjøre fra seg. Jeg vasker og vasker rundt dem slik at de bare finner do-lukten på avisene. Gutta kommer nok etter, når valpene er våkne og aktive bruker vi å løfte dem over på aviser så fort de snuser og gjør tegn på nødvendigheter.  Det Didi ikke rydder opp fjerner vi så fort som mulig. Da de var ute for første gang var det faktisk bare Jack som var så avslappet at han rakk å gjøre fra seg,  de andre syntes det var rufsevær og ville helst plukkes opp. Fint det fortsatt er ganske mildt, for da blir det mange korte turer ut på terrassen hver dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor mye koster disse vlpene? :)

Didi, Mariann og kennel Abrakadiggy. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Didi, Mariann og kennel Abrakadiggy. sa...

Prisen i utgangspunktet for valper denne rasen er rundt 12000. De i dette kullet som har hvite tegninger (som ikke er ønsket ifølge rasebeskrivelsen) er prisen satt enda litt ned på.