lørdag 4. april 2009

Venter og venter..

I spenning..

Vi får snart kennelnavnet vårt, men det har jammen tatt tid. Det er regler og prosedyrer som skal følges i NKK og FCI, men heldigvis ble jeg advart så jeg visste det kom til å drøye... Ellers hadde jeg nok irritert meg smågal over å vente så lenge!

Har også begynt å lete og snuse på mulige partnere til Didis fremtidige kull, men jammen er det komplisert. Jeg ønsker jo å få til, ikke bare pene, men også friske valper. Litt variasjon i fargene hadde vært stilig det óg, så en rød, rødbrun eller beige hann står øverst på ønskelista denne gangen, helst med litt mørkere sjatteringer/"sminke" rundt øyne og snuteparti. (For de som ser farger uten utstillingsbriller på; Det heter bare isabella alt som ikke er grått eller sort av pelsfarger hos italieneren.)

Takket være dogweb som man får tilgang på gjennom medlemskap i NKK, kan man å få en viss oversikt over stamtavlene i landet her. Mange navn som går igjen, så det er bra at man har et slikt redskap for å unngå innavl og evt. arvelige svakheter/sykdommer på hundene. Det er jo til sist de som avler frem hunder som har ansvaret for å undersøke godt nok før man setter igang.

Vinteren har endelig sluppet taket og det er snart på tide å treffe søsteren til Didi, Stella, håper vi. Finne en park i byen og la de få leke seg. Stella har vel løpetid rett rundt svingen, og jeg tror det planlegges kull på henne snart.

2 kommentarer:

Veronika & Stefan sa...

Hej, vad glad jag blir när du skirver att Stefan är fin :) Didi var en liten söt en. Visst finns det möjlighet till att låna ut Stefan till er. Om ni fortfarande är intresserade kontakta mig via mail:veronika_daun@spray.se

Anna sa...

Hejsan ! Hittade hit via kennelNattsmygarns hemsida - måste ju titta in här och se vad ni har för Italienare ! Lycka Till !