onsdag 10. september 2008

Dessverre har jeg ikke lyd på kameraet mitt heller, men man kan se at hun tilslutt "spør" pent om å få komme inn; "Det er tross alt litt vått i gresset her altså. Slipp meg inn er du snill!"

mandag 8. september 2008


Å fotografere hunder i fart med mitt håpløse kamera er ikke så enkelt. Å ta "riktige" bilder, av hunden oppstillt er heller ikke piece of cake akkurat, men, men...
Jeg får prøve igjen til helgen. Ingen utflukter eller langturplaner, litt hundeføringshjelp fra min eldste datter, noe godt å spise på til min yngste, så kanskje jeg får til noe...
Utebilder blir alltid penere.
Bare det kan bli bra vær da!
Her er et bilde av den potensielle valpefar, det skarpeste jeg fikk til av omtrent tredve (!!!) bilder jeg tok av han den dagen Didi var på date.

lørdag 6. september 2008

Hun er sulten!!!

De siste dagene har den lille matkresne hunden faktisk begynt å spise!
Didi har siden jeg fikk henne vært rimelig sær og utrolig beskjeden ved matfatet.
Visst er denne rasens utseende smalt og langbent, bygget for fart, men folk som ikke vet at dette er voksne hunder med en litt spesiell fasong, har snakket stygt til meg på tur og lurt på om jeg sulter hunden min.
Jeg har kjøpt mange forskjellige fórtyper - alltid de med høyest fettinnhold, kuvom og annet tilleggsfór fra dyrebutikken, hun har fått blandet maten sin med middagsrester, bløtet knottene i litt utvannet buljong eller saus, og i det siste gått lengre turer for å få opp appetitten. Uten resultat.
Andre italienere jeg har vært borti eter det meste de kommer over, og bryr seg ikke om at magen faktisk ikke har plass til store mengder.


Nå SPISER hun endelig!
Det er et godt tegn.

fredag 5. september 2008

Mens vi venter på valper..

Didi er en italiensk myndedame, snart 2 år gammel, som eies av meg, Linda Mariann.
Didi bor sammen med 2 barn+1 voksen+1 hund til på Skedsmokorset. Den andre hunden er pappaen hennes.
Hun er elegant, nysgjerrig, noen ganger litt forsiktig og rar, noe vimsete, "pratsom", lettlært, og veldig glad i folk, varme og kos. Hun er isabellafarget (omtrent samme farge som en nystekt loff?) med litt hvite tegninger.


28 august var hun på date med en italienerhann ved navn Freddy, og jeg HÅPER nå at hun venter valper!! Freddy er en helsort, frisk og kjekk kar med svært hyggelig og rolig temperament. Han eies av Iselin som bor i Oslo.



I denne bloggen tenkte jeg å skrive litt om hvordan det hele går, og legge inn bilder og slikt etterhvert.



Hilsen Linda Mariann og Didi